Интериорни и фасадни ремонти

Дейности на височина

Card image cap

Извършваме стройтелно-ремонтни и монтажни дейности на височина(монтаж-демонтаж на улуци и водосточни тръби, монтаж на тенти и др.), рязане/ кастрене на сложни и опасни дървета в близост до сгради или над тях.

Вижте ценовата листа

Хидоризолация

Card image cap

Извършваме цялостни монтажи на хидроизолационни системи на покриви и основи. Цялостно и частично реставриране на хидроизолаций. След гаранционна поддръжка.

Вижте ценовата листа

Топлоизолация

Card image cap

Монтираме топлоизолационни системи от ESP, XPS, минерална вата и други.

Вижте ценовата листа

Боядисване

Card image cap

Извършваме интериорно и фасадно боядисване на жилищни кооперации,къщи,апартаменти ииндустриални съоръжения (комини,ТЕЦ турбини,ветрогенератори и други).

Вижте ценовата листа

Шпакловки

Card image cap

Нейзменна част от стройтелния процес , който придава гладкост и добър външен вид на повърхностите! Шпакловката спомага за успешно коригиране на неравностите в основата и представлява качествена подготовка за последващите строително-ремонтни дейности.В зависимост от състава шпакловките могат да се използват в сухи и влажни помещения. А според това каква е ролята им, те са делят на изравняваща и финна шпакловка.

Вижте ценовата листа

Гипсокартон

Card image cap

Извършваме монтажи на гипсокартон-строителен материал. Гипсокартонът представлява панел от два листа хартия или картон между, които има сърцевина от гипс с обща дебелина обикновено между 0,6 и 2,5 cm. Използва се за облицовка на стени, окачени тавани, преградни стени и декоративни елементи.Материалът гипсокартон е подходящ за влажни и сухи помещения. Той е предпочитан, защото благодарение на своите качества решава редица проблеми и предлага изключителни разнообразия в интериорната архитектура.

Вижте ценовата листа